مرکز تخصصی تعمیر انواع گوشی و تبلت و لپتاپ

 

تعمیر سخت افزاری موبایل

gsm2 check

رفع ایراد داغ شدن بیش از حد

داغ شدن گوشی موبایل یک مشکل بزرگ است که معمولا در فصل تابستان این مشکل بیشتر به چشم می‌آید. اما چرا گوشی داغ می‌شود؟ در این مقاله به رفع مشکل داغ شدن گوشی موبایل و دلایل بروز این مشکل می‌پردازیم. چرا گوشی داغ می‌شود؟ داغ شدن گوشی یک امر طبیعی است. این مسئله به یک اصل ساده فیزیک برمی‌گردد: حرکت؛ موجب تولید گرما می‌شود. گوشی‌های ما به‌صورت فیزیکی چیزهایی را جابه جا کنند تا بتوانند کار کنند؛ بنابراین الزاما در طول این حرکت‌ها گرما تولید می‌شود. میزان گرمایی که گوشی شما تولید می‌کند عمدتا با مقدار الکتریسیته که از آن عبور می‌کند متناسب است. اما آیا این گرما و داغ شدن گوشی در اثر استفاده معمول طبیعی است؟ دلیل داغ شدن گوشی اگر در حال انجام بازی هستید که از واحد پردازنده مرکزی و گرافیک (که هر دو در سیستم روی تراشه مرکزی قرار دارند) کار سنگینی می‌کند ممکن است این موضوع خطر خرابی قطعات موبایل را بالا ببرد. در ادامه دلایل اصلی داغ شدن گوشی را بررسی می‌کنیم. استفاده از شارژر تقلبی استفاده از شارژر تقلبی موجب نوسان آمپر و در نتیجه داغ شدن دستگاه و خرابی قطعات داخلی آن می‌شود. پس بهتر است از شارژر اصلی برای شارژ کردن دستگاه خود استفاده کنید. خرابی قطعات داخلی معیوب بودن مسیر شارژ، باتری، سوکت شارژ و... نیز ممکنس است موجب تولید گرما و داغ شدن دستگاه شما شود. برای بررسی معیوب بودن قطعات باید به تعمیرکار مراجعه کنید. باز بودن نرم افزارها اگر نرم افزار‌های پس زمینه دستگاه شما باز باشد مصرف CPU و Ram دستگاه بالا رفته و موجب تولید گرما می‌شود. این مسئله همیشه مشکل ساز نمی‌شود اما بهتر است قبل از Lock کردن دستگاه، نرم افزارهای پس زمینه را بسته و کش دستگاه خود را خالی کنید. فیلم برداری طولانی مدت اگر کار تولید محتوا ویدئویی انجام می‌دهید یا از نرم افزار‌های ادیت استفاده می‌کنید نیز ممکن است گوشی شما داغ شود و دلیل داغ شدن در حین فیلم‌برداری هم بر می‌گردد به اصل فیزیک (حرکت موجب تولید گرما می‌شود.) در معرض آفتاب بودن گوشی گوشی اگر زیر نور مستقیم خوردشید یا گرمای شدید قرار بگیره ممکنه داغ کنه و این داغی باعث هنگ کردن یا حتی منفجر شدن باتری بشه. رفع مشکل داغ شدن گوشی موبایل با چند راه حل ساده خیلی راحت می‌تونید از داغ شدن بیش از حد گوشی جلوگیری کنید یا اگر داغ شد آن را به سادگی خنک کنید.
gsm2 check

تعمیر و تعویض سوکت شارژ

اگر گوشی شما آن طور که باید شارژ نمی شود احتمالا باید به فکر تعمیر سوکت شارژ گوشی خود باشید؛ زیرا در اکثر مواقع سوکت خراب گوشی سبب این اتفاق می شود. در این مقاله به شما می گوییم که برای رفع مشکل شارژ و تعمیر سوکت خراب گوشی چه کاری باید انجام دهید. همراه ما باشید. 1# پیدا کردن عامل شارژ نشدن گوشی اولین کاری که باید انجام دهید، پیدا کردن عاملی است که سبب شارژ نشدن گوشی شما می شود. مشکل شارژ نشدن گوشی می تواند در بخش های زیر باشد: گوشی موبایل شارژر پریز برق پس منشاء عیب را پیدا کنید. شارژر خود را به گوشی دیگری که از سلامت بخش شارژ آن مطمئن هستید، وصل کنید. اگر شارژر را به سه راهی برق وصل کرده بودید آن را جدا کنید و از طریق پریز اصلی آن را امتحان کنید. همچنین کابل شارژ خود را با یک مدل سالم تعویض کنید و از سلامت آن مطمئن شوید. کابل شارژر معمولا شایع ترین دلیل شارژ نشدن گوشی است. این کابل ها به دلیل باز و بسته شدن مداوم همواره در معرض پارگی و قطعی از داخل، شل شدن اتصالات و… هستند. علل شارژ نشدن گوشی 2# علائم نشان دهنده نیاز به تعمیر سوکت شارژ گوشی اگر به ساختار شارژر گوشی نگاهی بیندازید متوجه می شوید که سه سوکت در آن دخیل هستند: سوکت یا پورت مادگی در گوشی سوکت نری متصل به کابل شارژ در سمت اتصال گوشی به شارژر سوکت نری کابل شارژ متصل به آداپتور علائم خرابی در ادامه به بیان رایج ترین علائمی که نشان می دهند به تعمیر سوکت شارژ گوشی نیاز دارید می پردازیم. شل شدن سوکت شارژ گوشی: اگر مجبور هستید گوشی را در زاویه خاصی نگه دارید تا شارژ شود، ممکن است مشکل از سوکت شارژ باشد. در این حالت باید به سرعت آن را تعمیر کنید؛ زیرا استفاده از آن در این حالت باعث آسیب بیشتر می شود. گیرکردن زباله در سوکت شارژ: این مشکل نیز در عمل شارژ شدن اختلال ایجاد می کند و در طولانی مدت به سوکت ها آسیب می رساند. کابل شارژر و آداپتور با گوشی های دیگر کار می کند: اگر کابل شارژر و آداپتور آن با گوشی های دیگر به خوبی کار می کند؛ ولی با گوشی شما کار نمی کند، به احتمال زیاد سوکت شارژ گوشی معیوب شده است یا مشکل بزرگ تری در بخش آی سی شارژ وجود دارد. 3# تعمیر سوکت شارژ گوشی شل اگر هنگام شارژ گوشی کابل در سوکت شارژ لق می زند یا وقتی که گوشی را به شارژ می زنید بعد از مدتی قطع می شود یا حس می کنید سوکت کاملا داخل نمی رود، همه این ها احتمالا به دلیل شل شدن سوکت مادگی در سمت گوشی است. پس برای تعمیر سوکت شارژ گوشی به صورت زیر عمل کنید: یک جسم نوک تیز کوچک مانند خلال دندان را بردارید. دقت کنید از اجسام فلزی بسیار تیز استفاده نکنید؛ زیرا می تواند به اجزای داخلی گوشی شما آسیب برساند. گوشی خود را خاموش کنید تا به هنگام رفع نقص دچار صدمه الکتریکی نشود. به آرامی خلال دندان را تا انتهای سوکت داخل کنید و در صورت وجود مانعی مانند پرز، با خلال دندان روی آن را بخراشید تا از بدنه داخلی جدا شود. توجه کنید که این کار را به آرامی انجام بدهید؛ زیرا در کنار بعضی از مدل های سوکت پین های ریزی وجود دارند که ممکن است با کوچک ترین ضربه خراب شوند. هنگامی که حس کردید پرزها شل شده اند به کمک یک اسپری هوا یا فوت کردن آن ها را بیرون بیاورید. توجه کنید که برای خارج کردن پرزها از خلال دندان استفاده نکنید؛ زیرا باید خلال دندان را زاویه دار خارج کنید؛ بنابراین ممکن است به پین ها صدمه وارد کنید یا آن ها را خم کنید. پس به کمک خلال دندان اتصال آن ها را به بدنه شل کنید و با کمک هوا آن ها را خارج کنید.

تعمیر تخصصی لپتاپ


درباره ما بیشتر بدانید



اولین کاری که باید انجام دهید، پیدا کردن عاملی است که سبب شارژ نشدن گوشی شما می شود. مشکل شارژ نشدن گوشی می تواند در بخش های زیر باشد: گوشی موبایل شارژر پریز برق پس منشاء عیب را پیدا کنید. شارژر خود را به گوشی دیگری که از سلامت بخش شارژ آن مطمئن هستید، وصل کنید. اگر شارژر را به سه راهی برق وصل کرده بودید آن را جدا کنید و از طریق پریز اصلی آن را امتحان کنید. همچنین کابل شارژ خود را با یک مدل سالم تعویض کنید و از سلامت آن مطمئن شوید. کابل شارژر معمولا شایع ترین دلیل شارژ نشدن گوشی است.

ازجمله قطعات موبایل که جزو قطعات مصرفی محسوب میشه باتری گوشی هست به این معنی که بعد از مدتی استفاده و تموم شدن عمر مفیدش، نیاز به تعویض داره. البته با رعایت بعضی از راهکارها میشه عمر مفید باتری موبایل رو طولانی‌تر کرد اما در نهایت تعویض باتری، امری طبیعی و اجتناب‌ناپذیره. همون‌طور که میدونین ساختار گوشی‌هایی که طی چند سال گذشته وارد بازار شدن به گونه‌ای هست که مثل گوشی‌های قدیمی به راحتی نمیشه برای تعویض باتری، قاب پشتی گوشی رو باز کرد. معمولاً درب پشت گوشی پلمپ شده و تعویض باتری در این گوشی‌ها نیاز به ابزار‌های خاص داره و باید توسط تعمیرکار و افراد متخصص انجام بشه. در ادامه سعی کردیم نحوه تعویض باتری گوشی رو در گوشی‌های اندرویدی و آیفون که پلمپ هستن رو به‌صورت گام‌به‌گام و به همراه نکات کلیدی و مهم بیان کنیم.
کانکتورها و یا سوکت‌های روی سطح برد به‌خاطر پلاستیک زیادی که داخل آنها به کار برده شده است قطعات بسیار حساسی در مقابله با گرما هستند و همین قضیه یک چالش بزرگ برای تعمیرکار تلفن همراه است به صورتی که موقع تعویض کانکتور سیم کارت می‌بایست با استفاده از ترفندها و روش‌های مختلف بتواند کانکتور مدنظر خود را سالم روی سطح برد نصب کند یکی از معروف‌ترین کانکتورها روی سطح برد سوکت سیم کارت است این سوکت نیز به‌خاطر پلاستیک زیادی که در طراحی آن به کار برده شده باعث چالش در هنگام نصب می شود ما در این مقاله قصد داریم روش‌های مختلف تعویض کانکتور سیم کارت را به شما ارائه دهیم تا بتوانید یک نصب درست و اصولی روی سطح برد تلفن همراه داشته باشید. دلایل تعویض سوکت سیم کارت زمانی که سیم کارت را داخل گوشی می‌گذاریم و با اروری تحت عنوان no sim مواجه می‌شویم در این شرایط اولین گزینه برای بررسی کردن ،کانکتور سیم کارت دستگاه می‌باشد گوشی را به‌صورت کامل باز می‌کنیم و به بررسی کانکتور سیم کارت می‌پردازیم اگر کانکتور سیم کارت دچار شکستگی و یا ترک و یا مشکلاتی مشابه شده است به طور حتم کانکتور سیم کارت دستگاه را تعویض می‌کنیم برای تعویض کانکتور سیم کارت اولین مرحله جدا کردن کانکتور سیم کارت معیوب از روی برد می‌باشد.